ESPORTS.MK

Tag "Дота 2"

Прва Македонска Еспорт Лига во Dota 2

    Прва Македонска Еспорт Лига во Dota 2

Македонската Еспорт Федерација ја организира Прва Македонска Еспорт Лига во Dota 2. Регуларниот дел од лигата се состои од седум кола. Официјлано лигата започнува со отворените квалификации на 08-ми мај

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ