ESPORTS.MK

Tag "гледаност"

Анализа на гледаноста на еспортот за јануари 2021 година (со табели)

    Анализа на гледаноста на еспортот за јануари 2021 година (со табели)

Секој месец ESI, во соработка со Esports Charts, прават анализа на гледаноста на еспортот за да можат да ги потенцираат работите што се најгледани од публиката, но и да видат

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK