ESPORTS.MK

suNny го напушти ENCE

suNny го напушти ENCE
февруари 19
12:13 2021

Финскиот играч изјави дека е „желен и подготвен“ повторно да се натпреварува на големите сцени.

Miikka “⁠suNny⁠” Kemppi е ослободен од договорот со ENCE, објави финскиот играч денеска. Последните два месеци 26-годишниот ги помина како измена по ремонтот што се случи во ENCE на крајот од 2020 година.

Во изминатите месеци немаше што да се направи освен да се размислува и да се тренира индивидуално. Една работа е сигурна: Јас сум желен и подготвен повтроно да играм и да се натпреварувам на големите сцени.

– Изјави suNny.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK