ESPORTS.MK

Соработката помеѓу PUBG Mobile и Yamaha

Соработката помеѓу PUBG Mobile и Yamaha
јули 01
23:54 2020

Соработка помеѓу PUBG Mobile и Yamaha, објави компанијата вчера. Ова може да биде во форма на скин за мотоцикл што би можела да им се придружи на останатите достапни кутии за отварање или можеби ќе видиме некој нов модел на моторцикл останува да дознаеме наскоро.

Но, некои објави, исто така, прикажаа ново возило, мотоцикл Yamaha наречен MWT-9, што може да се додаде во играта со ажурирањето 0.19.0. Моделот MWT-9 е создаден од марката во 2015 година и добро би се вклопил во универзумот PUBG.

Ажурирањето ќе ги додаде оружјaта P90, SMG, МК12. Но, не е јасно дали многу очекуваната Erangel 2.0 ќе биде достапна со играта со ова ажурирање, заедно со соработка со Yamaha.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ