ESPORTS.MK

Smajlio Gaming со женска верзија на 1v1 турнир во PUBG Mobile

Smajlio Gaming со женска верзија  на 1v1 турнир во PUBG Mobile
октомври 03
10:58 2020

Отворени пријавите за женската верзија од турнирот 1VS1 организиран од Smajlio Gaming со награда RoyalPass сезона 15 на PUBG Mobile.

Пријавите на турнирот се одвиваат во приватната група на Smajlio Gaming Group, а максималниот број на пријави е 16 играчи. Пријавите за турнирот ќе траат до 07.10(Среда) или кога ќе се исполни максималната бројка на играчи, а ќе се одржи на 08.10(Четврток), 09.10(Петок) од 17:00 часот.

Правилата на турнирот се следните:

  • Секој играч ќе добие време од мечот ден пред турнирот и со кого игра, толеранција максимум 3 минути, а ID од собата ќе добиете пред почетокот на мечот!
  • Секој меч трае максимум 10 минути или кој прв ќе направи 40 убиства!
  • Победникот на мечот продолжува понатаму и чека информација за нареден!
  • Распоредот на играње ќе биде направен според пријавените играчи!
  • Финалниот меч ќе се игра BO3 (најдобар од три) со што и ќе го дознаеме победникот!

Не е дозволено:

  • Профили за пријава под 10 левел!
  • Користење на секаков вид на читови!
  • Вреѓање, пцуење, политика, расправи околу етничка и верска припадност, расправање со организаторот!
  • Секое од горе наведените ќе ве доведе до банирање и исфрлање од турнирот, а и групата!

За било какви дополнителни прашања може да се обратите во приватан порака на страната од организаторот.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ