ESPORTS.MK

Сè што треба да знаете за партнерството и настанот помеѓу PUBG Mobile и Blackpink

Сè што треба да знаете за партнерството и настанот помеѓу PUBG Mobile и Blackpink
септември 29
12:55 2020

Настанот Blackpink x PUBG Mobile сега е во живо во играта. Настанот им дава шанса на играчите да освојат возбудливи награди, вклучувајќи потпишан албум Blackpink, трајна облека и повеќе.

Настанот ќе се одржува до 8 октомври. Освен овој настан, на играта доаѓаат и некои други карактеристики како дел од врската помеѓу К-поп-групата Blackpink и PUBG Mobile. Ова вклучува билборд на Блекпинк, авион, аирдроп и лоби музика.

Страницата за настани може да се најде на препорачаното јазиче од менито за настани. Откако ќе го отворат, играчите ќе можат да лизгаат надесно помеѓу различните страници на настанот. Еве сè што треба да знаете за нив.

Играчите треба да соберат и запалат лесни стапчиња за да заработат награди на овој настан. Да, официјалното светло стапче на Blackpink се проби до PUBG Mobile. Овие светла може да се заработат со завршување на секојдневни мисии и достигнувања. Еве ги наградите.

  • 200 BP: 200 light sticks
  • Supply crate coupon scrap: 500 light sticks
  • Cheer Lantern: 800 light sticks
  • Shaved Ice Cover (five days): 1200 light sticks
  • Spring T-shirt (permanent) and Cheer Lantern: 2500 light sticks

Врз основа на вкупните светлосни стапчиња собрани од сите играчи во PUBG Mobile, некои „награди на серверот и ресурси за приказ“ ќе бидат отклучени. Овие можат да се соберат на почетната страница. Не е откриено какви ќе бидат овие награди.

Врвните играчи со најмногу лесни стапчиња ќе добијат ексклузивни награди. За првите пет играчи, ќе се отклучи потпишан албум на Blackpink и постојан Adorable Panda Suit. Играчите кои се пласираат од шестото до десеттото место, од друга страна, ќе го добијат сетот Убиец Кадет.

Освен ова, играчите исто така можат да одат на акаунтите на членовите на Blackpink и да им подарат популарност.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ