ESPORTS.MK

Saksa потпиша за Tundra

Saksa потпиша за Tundra
февруари 24
14:19 2022

Лондонската организација Tundra објави дека Мартин “Saksa“ Саздов е нивниот најнов играч.

Доаѓањето на Saksa го комплетира Dota 2 ростерот на Tundra од кој фановите очекуваат големи резултати после напуштањето на Адријан “Fata“ Тринкс.

Пред да се придружи на Tundra, Saksa се натпреваруваше за Ninjas in Pyjamas и OG. Тој исто така беше и тренер на Украинската организација, HellRaisers, во 2017.

Комплетниот Tundra Dota 2 ростер е следниот:

  • Оливер “Skiter“ Лепко
  • Леон “Nine“ Кирилин
  • Нета “33“ Шапира
  • Мартин “Saksa“ Саздов
  • Јингјун “Sneyking“ Ву – Капитен
  • Куртис “Aui_2000“ Линг – Тренер

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ