ESPORTS.MK

Riot објави неколку дневна пауза на БЕТА тестирањето на Wild Rift

Riot објави неколку дневна пауза на БЕТА тестирањето на Wild Rift
октомври 01
11:12 2020

Регионалната затворена БЕТА верзија ќе биде офлајн неколку дена, почнувајќи од 3 октомври.

Ќе бидат ресетирани сите сметки за време на оваа пауза, и сите средства што ги потрошивте ќе ви бидат вратени со 20% дополнителен бонус затоа што учествувавте во ова БЕТА тестирање.

“Прво, би сакале да им дадеме дознаење на сите играчи кои учествувале во League of Legends Wild Rift на регионална затворена БЕТА верзија. Вие сте пионери на Wild Rift, храбрите грешки и серверите кои ги тестиравте ќе помогнат да го отворите патот за непречено лансирање на играта. Не можевме без вас!”- објави Riot на нивната Wild Rift страница на социјалните мрежи.

Што следува следно на затворено БЕТА тестирање?

Бараме да додадеме многу повеќе играчи на затворениот БЕТА тест! Тоа вклучува додавање на повеќе региони…

  • Почетокот на октомври, 2020 година – затвореното БЕТА тестирање привремено се затвора.
  • Сите прогреси и купувања на акаунтите ќе бидат ресетирани
  • Неколку дена подоцна – Затворениот Бета продолжува, поканува повеќе играчи и додава повеќе региони.

Чекајте – ресетирање? Што со моите потрошени средства?!

Не грижи се! Не само што вашите средства ќе бидат вратени по ресетирањето, туку и ќе добиете дополнителни 20% бонус! Тоа се 120% од средствата што ги купивте! Сфатете го тоа како мал знак на благодарност за целата ваша помош!

ТОА Е СУПЕР! Но што со мојот прогрес?

Паѓање назад на ниво еден, губење на шампионскиот медал… Без прашање во врска со тоа, ресетирањето ќе биде грубо.

Но, размислете за тоа на овој начин: кога ќе започнете натпревар во Wild Rift, сите се совршено еднакви. Исти нивоа, исто злато. Ресетирањето ни овозможува да ја пресоздадеме таа правичност за сите играчи кои влегуваат во затворената БЕТА за прв пат.

Исто како и Wild Rift., вашата изведба не се базира на целиот плен што сте го собрале, туку на вашето искуство!

Исто така, вреди да се спомене дека не сè ќе се ресетира. Вашиот список со пријатели, историја на разговор, прилагодени товари на ставки и други поставки/дозволи, ќе останат недопрени!

Што се случува после ресетирањето?

Повеќе региони! Повеќе играчи! Повеќе се!

Секој ден од затвореното БЕТА тестирање нè приближува до лансирањето на Wild Rift ширум светот на, па не заборавајте да го следите неверојатното патување што ви го подготвивме на нашата официјална страница!

 

 

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK