ESPORTS.MK

Riot издаде ново видео на Tales of Runeterra во кое се прикажани Miss Fortune, Twisted Fate и Graves

Riot издаде ново видео на Tales of Runeterra во кое се прикажани Miss Fortune, Twisted Fate и Graves
мај 02
17:04 2020

Ако баравте повеќе афери на League of Legends да ви го распламнат денот, имате среќа. Riot Games изваде уште едно возбудливо видео на Tales of Runeterra и овој пат, тој е поставен во живиот свет на Bilgewater.

Видеото започнува со Twisted Fate врзан и обесен наопаку во рацете на Miss Fortune. Додека го испрашува за тоа каде се наоѓа неговиот партнер, Graves одеднаш пукна низ вратите каде што беа скриени.

Graves ја замолува Miss Fortune да го ослободи Twisted Fate и тие влегуваат во жестока пресметка, изненадувачки, и двајцата не им успеа да ги погодат поголем дел од нивните истрели. На крајот, Graves е во состојба да му фрли Twisted Fate една од неговите магични картички, што му овозможува да се телепортира од неговите ограничувања. Miss Fortune потоа е во кругот на дуото, но таа ја користи нивната алчност и егото за да ги доведе во сопствената паметна стапица.

Како што се испоставува, Miss Fortune склучи договор за трговија со Graves и Twisted Fate на вештерка во замена за квартемастер на сопствениот брод. Но, кога вештерката им кажа на Graves и Twisted Fate да „се подготват за 1.000 години страдање“, тука Miss Fortune го промени мислењето.

Пред да избегаат , Miss Fortune стави една од неговите карти во кутијата на Twisted Fate. Со ова издание, сега видовме видеа од Freljord, Ionia, Shadow Isles, Demacia, Piltover and Zaun и Noxus. Нема многу региони за видео. Остануваат само Bandle City, Shurima, Targon, Ixtal, и the Void.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ