ESPORTS.MK

Резултати и пласмани на PUBG Mobile World League West и East (2 недела)

Резултати и пласмани на PUBG Mobile World League West и East (2 недела)
јули 23
13:18 2020

Најдобрите 16 екипи од 20 ќе ги играат во Супер викендот.

Се играат пет натпревари на ден на секој ден. Исто така, има неделен награден фонд од 3500 американски долари за извлекување во фазата на лига. Ова ќе биде поделено помеѓу првите три екипи во неделата.

  • Петок, Јули 24: Супер викенд
  • Сабота, Јули 25: Супер викенд
  • Недела, Јули 26: Супер викенд

Вкупно рангирање за втора недела

Еве го генералниот ранг за втората недела на PMWL West (плаво) и East (црвено) по пет меча.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ