ESPORTS.MK

RES CS:GO Сезона 2 – Патот до BLAST Showdown започнува овде

RES CS:GO Сезона 2 – Патот до BLAST Showdown започнува овде
февруари 24
19:16 2022

Relog Media ги повикува сите CS:GO играчи од регионот да се натпреваруваат и да ги покажат своите вештини во втората сезона од RES турнирот во CS:GO каде што за најдобрите е резервирано место на затворените квалификации за еден од најголемите светски турнири, BLAST Showdown.

RES CS:GO се состои од три дела. Отворените квалификации кои ќе се одржат на 4 март, па Last Chance Qualifier на 5ти март и главната фаза од натпреварувањето што ќе трае од 7 до 13 март.

Екипата која ќе биде најдобра ќе го претставува нашиот регион на TWR Eastern European Masters што е директен билет за BLAST Showdown. Попбедниот на споменатион турнир ќе се квалификува за главниот настан каде што ќе се натпреваруваат најдобрите тимови во светот како Na’Vi, G2, Vitality и многу други.

RES CS:GO – Season 2 #1 – ПРИЈАВИ СЕ – 4.3.2022
RES CS:GO – Season 2 #2 – ПРИЈАВИ СЕ – 5.3.2022

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ