ESPORTS.MK

Red Bull го најави Home Ground турнирот

Red Bull го најави Home Ground турнирот
јануари 20
21:40 2021

Red Bull со офицјално соопшение на нивниот Твитер профил го најави Home Ground EU Invitational турнир каде што наградниот фонд ќе изнесува 24,000 фунти.

Турнирот ќе има седум поканети тимови и еден тим од квалификациите што ќе се одржат на 23-ти и 24-ти Јануари.

Поканети тимови на Red Bull Home Ground се:

  1. Futbolist
  2. G2 Esports
  3. Team Liquid
  4. Ninjas in Pyjamas
  5. SUMN FC
  6. Guild Esports
  7. Специјален гостин
  8. Најдобриот тим од квалификациите

За повеќе информации поврзани со овој турнир посете го овој ЛИНК.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK