ESPORTS.MK

RAM-7 мета во Warzone Season 3?

RAM-7 мета во Warzone Season 3?
јуни 12
11:48 2021

Со најновиот update којшто беше пуштен во употреба во Warzone Season 3, RAM-7 е најдобриот избор за средна далечина каде што е неприкосновен.

Доколку сте веќе изморени од најпопуларните Warzone оружја тогаш оваа класа на RAM-7 ке ви го направи гејмот далеку поинтересен. Кое оружје ќе биде мета во Warzone Season 3 е уште во експериментална фаза во моментот. Со давање шанса на оружје како што е RAM-7 ке се зголеми конкуренцијата во рафалните оружја.

Класата на RAM-7 преовладува над повеќето од оружја во својата категорија. Предноста на оваа класа е тоа што има брзо испукување, неверојатно голема штета, и можност на лесно контролирање на протресувањето. Ако ги имате поставено прилозите на место ке може да осетите колку брзо се движите по мапата, колку е сериозна штетата која ја нанесува на средна далечина и дека има доволно куршуми во шаржерот да се убие цел тим.

Во прилог ви ги претставуваме најиграните прилози со кои најлесно би можеле да ја осетите магијата на ова оружје.

  • Monolithic Suppresor
  • FSS Ranger
  • Commando Foregrip
  • 50 Round Mags
  • Tac Laser/VLK 3.0x Optic

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK