ESPORTS.MK

PUBG Mobile 0.19.0 белешки за ажурирањето октриени

PUBG Mobile 0.19.0 белешки за ажурирањето октриени
јули 06
17:48 2020

Ажурирањето 0.19.0 на PUBG Mobile ќе биде запознаено со играта утре 7 јули , а белешките за истото беа откриени минатата вечер.

Првата ексклузивна мапа на играта, Livik, ќе стане достапна со ова ажурирање. Мерење на два на два километри, Livik ќе биде достапна со 52 играчи на 15-минутни натпревари. Неколку оружја, како што се пушката P90 SMG и Mk 12, ќе бидат прикажани само на оваа мапа. Monster Truck е исто така возило  кое ќе го има ексклузивно на Livik.

Сезоната 14 Royale Pass, наречена искра на пламен, ќе започне на 14 јули и ќе носи ексклузивни награди како козметички производи, некои инспирирани од египетските богови. Играчите ќе можат да завршат мисии пред почетокот на сезоната преку предизвици на класичен режим во настанот за загревање.

Темата ќе стане достапна со ажурирањето 0,19,0 во Miramar и Erangel на Classic Mode,  додавајќи статуи што можат да бидат изгорени за да дадат одредени бонуси.

Исто така, играта ќе се приклучи на модот на игра Ancient Secret на Miramar и Erangel, додавајќи неколку локации, како што се храмови со загатки за решавање. Модовите RageGear и Payload, од друга страна, ќе бидат достапни само за време на викендите, додека Bluehole ќе се отстрани.

Арената добива нова мапа, Library, нов додаток и четири-наспроти четири натпревари во петок, сабота и недела од 31 јули.

Соработката со Yamaha се очекува да пристигне со новата 14-та сезона, но останува да видиме.

UI-от на играта ќе види неколку подобрувања за подобрување на искуството на играчот. Cheer Park и Brothers in Arms исто така ќе добијат нови функции, додека ќе се додаде и тимско лоби интерфејс со гласовно регрутирање.

Ажурирањето ќе бара околу  2GB простор за складирање за уредите со Android и iOS. Играчите кои ќе преземете ажурирање 0.19.0 пред 13 јули, ќе бидат наградени со 2.888 BP, AG x100 и Nightmare Helmet.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ