ESPORTS.MK

Вашето име и презиме.
Која е вашата емаил адреса?
Кажете ни колку години имате.
Овде ставете линк од вашиот FB профил.
Доколку не сте имале искуство како автор тоа не значи дека нема шанса да се приклучете на нашиот тим.
Ве молиме да ни кажете која е причината за која сакате да станете дел од нашиот тим и да помогнете во развивање на еспортот во нашата држава.
Битно ни е да знаеме отприлика колку време би посветиле на пишување на вести.
Автори кои говорат Англиски јазик се приоритет.
Опишете сте. Какви сте како личности, кои ви се амбициите, вашето образование итн.
Изберете ја главната категорија за која се пријавувате да пишувате.

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ