ESPORTS.MK

Победниците на PUBG Mobile World league season zero East и West

Победниците на PUBG Mobile World league season zero East и West
август 11
20:38 2020

Bigetron Red Aliens се победниците на PUBG Mobile World League East. Тимот, составен од Made “Zuxxy” Bagas Pramudita, Made “Luxxy” Bagus Prabaswara, Muhammad “Ryzen” Albi, Nizar “Microboy” Lugatio Pratama, и Maureen “Alice” Gabriella, освоија 100.000 американски долари со оваа победа.

Bigetron се одбрамбените светски шампиони и апсолутно доминираат во источната дивизија на Светската лига. Тимот беше многу конзистентен и го освои воведниот викенд, игра во лигата, и конечно денес финалето.

Еве го генералниот пласман на финалето на PUBG Mobile World League East:

Futbolist се победниците на PUBG Mobile World League West. Турскиот тим составен од Alper “Solkat” Umut Can Ayyildiz, Onur “Lovazin” Koc, Hasan “Raum” Huseyin Oruc, и Mehmet “Lutz” Ali Inan изненади изненадувачки настап низ цела лига за да го освои денес.

Futbolist доби два чикени со 137 убива на 24 натпревари од финалето. Во комбинација со нивните 161 места за пласман, тимот собра 298 поени за да се најде на врвот на табелата за ранг-листа. Со оваа победа си освоија 100.000 американски долари.

Еве го генералниот пласман на финалето на PUBG Mobile World League West:

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK