ESPORTS.MK

OG Topson со херојот Void Spirit без загубен натпревар

OG Topson со херојот Void Spirit без загубен натпревар
февруари 12
19:20 2020

Topias “Topson” Taatvisainen со ново изненадување на ЕSL LOS ANGELES MAJOR.

Topias “Topson” Taatvisainen со победа на TI8 и ТI9 е веќе изграден играч во Дота 2.

Void Spirit еден од двата нови хероја во дота кој беше искочен заедно со новиот patch наречен The Outlanders, Topson во сите игри досега со овој херој гради physical damage за да полесно доминира во доцната игра.

Void Spirit е одбран веќе 70 пати на ЕSL LOS ANGELES MAJOR, што го прави еден од тој четирите најиграни херои во овој Major.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK