ESPORTS.MK

ОG и OG.Seed се квалификуваа на ESL One Los Angeles Major

ОG и OG.Seed се квалификуваа на ESL One Los Angeles Major
февруари 09
23:36 2020

Моменталниот шампион OG успеа да се квалификува во ESL One Los Angeles Major, но за изненадување и нивниот втор тим OG Seed успеа да се квалификува на овој Major.

Одкако се зајакнаа со играчите Syed “SumaiL” Hassan, Yeik “MidOne” Nai Zheng, и Martin “Saksa” Sazdov тимот на OG функционираше одлично и доминираа во сите натпревари кои што ги одиграа.

Тимот OG Seed имаа многу потешки игри за разлика од OG, но сепак тие успеава да се квалификуваат во ESL One Los Angeles Major.

Следува многу интересно сценарио за OG од причина што ќе мораат двата нивни тима да се натпреваруваат за преостанатите три места во ESL One Los Angeles Major, а во овој Major е дозволен само по еден тим од една организација.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK