ESPORTS.MK

OG го обнови договорот со aleksib, valde и mantuu

OG го обнови договорот со aleksib, valde и mantuu
април 20
11:54 2021

OG излезе со соопштение дека договорите со нивните топ три играчи се продолжени до крајот на 2022 година.

Тие ќе ги имаат Aleksi “Aleksib” Virolainen, Valdemar “valde” Vangså и Mateusz “mantuu” Wilczewski до тогаш. Триото е во OG од самиот почеток и до сега се имаат феноменално докажано.

Најпрво, сакам да му се заблагодарам на Seb кој состави неверојатен состав на крајот на 2019 година. Дури и во игра што не е негова, тој успеа да најде одлични индивидуалци и 5 неверојатни профили за да го создаде OG CS:GO. Со голема гордост и среќа ја продолживме соработката со Aleksi, Valdemar и Mateusz. Тројцата цело време ја покажуваа својата посветеност кон играта, вредностите на OG и кон своите соиграчи. Убедени сме дека сите елементи се собрани за да ја исполниме нашата цел и да се најдеме на самиот врв во компетативната CS:GO сцена.

– Изјави Charlie Debs, извршен директор на OG Esports.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK