ESPORTS.MK

Новото засилување на PSG.LGD не се покажа во најдобро светло

Новото засилување на PSG.LGD не се покажа во најдобро светло
февруари 12
18:48 2020

Експериментот на PSG.LGD заврши за многу краток период.

Одкако беше во тимот само пет дена Lai “Ahjit” Jay Son и играше на позицијата carry, PSG.LGD го замени со нивниот нов carry играч Li “ASD” Zhiwen, кој има играно до сега за тимовите CDEC и Revive.

PSG.LGD пред овие две нови засилувања, го имаа нивниот carry играч Wang “Ame” Chunyu кој играше четири години по ред за нивниот тим, се уште нема никакво објаснување од страна на PSG.LGD зошто Wang “Ame” Chunyu го заменија со Lai “Ahjit” Jay Son.

Дел од навивачите сеуште го сакаат назад нивниот Emperor Wang “Ame” Chunyu.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ