ESPORTS.MK

Нејмар покажа дека не е мајстор само во фудбал него и во CS:GO

Нејмар покажа дека не е мајстор само во фудбал него и во CS:GO
октомври 05
13:49 2020

Играчот на Paris Saint-Germain фигурира како еден од најдобрите фудбалери на планетата но исто така е и голем љубител на гејмингот.

На неговиот стрим на Twitch пред извесно време тој покажа добар гејмплеј каде што и имаше ACE. Играјќи ја играта со неколку негови пријатели Нејмар успеа да ги убие сите пет противници.

Фудбалската звезда се почесто и почесто стрима на платформата Twitch каде што тој веќе има повеќе од половина милион следбеници.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK