ESPORTS.MK

Најдобриот CR-56 AMAX loadout во Warzonе

Најдобриот CR-56 AMAX loadout во Warzonе
јуни 11
21:51 2021

Во Warzone, CR-56 AMAX е едно од најдобрите рафални оружја кои можеш да ги имаш во својот loadout. Има поспор firerate но ги уништува противниците кога куршумите ке бидат испукани правилно.

За голема штета од рафалните оружја, CR-56 AMAX е екстремно популарен за оние high-skill играчи. Кога еднаш ќе го имаш под контрола, чувството е неверојатно колку брзо ги уништува противниците. Затоа дајте му шанса ако сакате вистински силно оружје со висока штета.

Најдобриот loadout на средна и долга далечина во Warzone:

Ова е најдобриот loadout во Warzone во моментот. Висока штета, масивна далечина, и мало протресување може да те однесе на повисоко ниво се додека имаш квалитетно второ оружје. Овде се прилозите со кои би требало да се служите за да ја осетите магијата.

Muzzle: Monolithic Suppressor (Level 66)
Barrel: XRK Zodiac S440 (Level 44)
Optic: VLK 3.0x Optic (Level 26)
Underbarrel: Commando Foregrip (Level 37)
Ammunition: 45 Round Mags (Level 31)

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ