ESPORTS.MK

МЕФ ги објави групите и сатниците за регионалните квалификации во Tekken и PES2020 за Светското Првенство

МЕФ ги објави групите и сатниците за регионалните квалификации во Tekken и PES2020 за Светското Првенство
октомври 22
18:35 2020

Откако беа објавени групите за Dota 2, МЕФ тоа го направи и за Tekken и PES2020. Во продолжение на текстот ќе можете да дознаете кога нашите репрезентативци играат и во колку сатот ќе можете да гледате пренос.

Tekken

Турција против Македонија31/10/2020 во 15:15 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Македонија против Португалија31/10/2020 во 15:15 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Словенија против Македонија31/10/2020 во 15:30 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Македонија против Црна Гора31/10/2020 во 15:45 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Македонија против Турција31/10/2020 во 16:00 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

eFootball PES 2021

Македонија против Португалија07/11/2020 во 15:00 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Израел против Македонија07/11/2020 во 15:20 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Македонија против Азербејџан07/11/2020 во 15:40 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Словачка против Македонија07/11/2020 во 16:00 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Црна Гора против Македонија07/11/2020 во 16:40 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Македонија против Црна Гора07/11/2020 во 17:00 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

На нашите репрезентативци им посакуваме многу среќа во овие регионални квалификации.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK