ESPORTS.MK

Македонската Еспорт Федерација во соработка со ESPORTS.MK го организира првиот Brawl Stars турнир

Македонската Еспорт Федерација во соработка со ESPORTS.MK го организира првиот Brawl Stars турнир
август 19
16:46 2020

Турнирот под името Brawl Stars Open во организација на Македонската Еспорт Федерација, ESPORTS.MK и еден од нашите најпознати YouTuber-и, Мартин Гајдов ќе биде одигран овој викенд.

Турнирот ќе се игра на 22-23 Август со почеток од 18:00 а пријавувањето трае до 21 Август! Пријавувањето можете да го направите на овој ЛИНК.

Преносот од турнирот ќе може да го гледате на каналот од Мартин Гајдов со негов гејмплеј и коментар.

Наградниот фонд за овој турнир е 9,000 денари и тоа: 6,000 денари за прво место и 3,000 денари за второ место.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK