ESPORTS.MK

Македонската Еспорт Федерација со турнир во Tekken

Македонската Еспорт Федерација со турнир во Tekken
септември 14
13:16 2020

Македонската Еспорт Федерација со уште еден квалификациски настан, но овој пат во играта Tekken за Светското Првенство во Израел.

Националните квалификации во TEKKEN ќе се одржаt на 26 и 27 Септември во ARENA Esport Club во Скопје.

Поради состојбата со КОВИД-19 и препораките на Владата, турнирот ќе биде затворен за публика, но ќе можете да го следите на https://www.twitch.tv/mesfofficial

Победниците ќе ја претставуваат Македонија на светското првенство во Израел во организација на Интернационалната Еспорт Федерација.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK