ESPORTS.MK

M-Tech Entertainment со Dota 2 турнир во Дојран

M-Tech Entertainment со Dota 2 турнир во Дојран
март 24
10:54 2022

Македонската компанија за развивање игри M-Tech, организира лан турнир во Dota 2 со награден фонд од 2,500 евра.

На турнирот ќе има четири повикани тимови и четири тимови преку отворените квалификации кои ќе се одржат на 27 март.

Пријавувањето за отворените квалификации трае до 26 март, а пријавата ќе можете да ја пополните ТУКА.

Најдобрите Dota 2 тимови од Балканот на 15,16 и 17 април 2022 ќе се борат за главната награда во хотел Romantique во Дојран.

M-Tech Entertainment е студио за игри и моментално ја развива првата MOBA NFT игра ориентирана на еспортот, Battle For Giostone.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ