ESPORTS.MK

League of Legends Wild Rift претставена на настанот од Apple за новиот iPhone 12

League of Legends Wild Rift претставена на настанот од Apple за новиот iPhone 12
октомври 13
21:42 2020

За време на настанот за iPhone во 2020 година, Apple покажа гејмплеј од League of Legends: Wild Rift на iPhone 12.

Apple на својот настан за лансирање на виртуелни производи на 13 октомври, објави дека League of Legend: Wild Rift доаѓа на iPhone 12. Michael Chow, извршен продуцент на Riot Games, рече дека играчите можат да предвидат „злобна брзина“ со новите 5G можности на iPhone 12 и А14 бионички чип.

“Чипот A14 Bionic ни овозможува да покажуваме шампиони како Ashe, со сосема ново ниво на верност што не можете да го најдете на која било друга платформа“, рече Chow за време на виртуелниот настан на Apple.

Chow истакна дека новиот 5G ги ослободува играчите на League of Legends од нивните клупи. Покрај тоа, со чипот A14 Bionic, љубителите можат да очекуваат флуидна игра и детали за време на тимската игра со значително подобрување на перформансите на GPU и FPS, дури и во најгустите битки. Преземањата се исто така побрзи, така што добивањето нови скинови ќе трае помалку време.


© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ