ESPORTS.MK

Кои спецификации ќе бидат доволни за League of Legends Wild Rift

Кои спецификации ќе бидат доволни за League of Legends Wild Rift
септември 29
13:22 2020

Бидејќи се претпоставува дека сме уште неколку месеци до последната градба на League of Legends Wild Rift,спецификациите секогаш се менуваат, но еве на кои спецификации се надева Riot дека ќе ја поддржуваат играта при своето лансирање.

  • 1.5GB RAM
  • Qualcomm Snapdragon 10 processor
  • Adreno 306 GPU
  • 32-big Android processors

За iOS, Riot има за цел Wild Rift да работи на iOS 6 и погоре. Иако е малку повисок од оној што првично беше насочен, iOS 6 е сè уште стар во однос на технологијата. Мислам дека тоа е прилично добар компромис за да не се компромитира основната игра на Wild Rift.

Riot исто така ги потсети нестрпливите обожаватели да не преземаат ништо што не е официјално изнесено од нив и да внимаваат на се што изгледа сомнително. Неодамна, се појави известување за притисок, велејќи дека играта е достапна, што, се разбира, сè уште не е. Имајќи го тоа во предвид, не преземајте ништо што тврди дека е League of Legends: Wild Rift.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK