ESPORTS.MK

Како да ги земете бесплатните Avengers Pickaxe награди

Како да ги земете бесплатните Avengers Pickaxe награди
јули 30
17:18 2020

Epic Games немаат по лојални партнери од Marvel i DC дефинитивно, покрај изминатите колаборации со Aquaman, Deadpool, Avengers тие ја најавија новата колаборација каде ќе се промовира новата видео игра Avengers која се очекува да излезе за јавноста на 4 септември 2020.

Овој пат колаборацијата со Marvel се представуваат два нови Pickaxe-a кои ќе бидат бесплатни за сите играчи доколку успешно ги завршат задачите на beta верзијата на Аvengers. Првично ќе треба да го конектирате вашиот Epic Games акаунт со Square Enix акаунтот (компанијата која ја издава Avengers) и да одберете дата на која ќе се логирате за да ги извршите задачите. Изборот е следен:

  • Aвгуст 7-9: PS4 Затворена бета за сите кои ја нарачале играта на  PS4.
  • Aвгуст 14-16: PS4 Отворена бета за сите и Xbox/PC Closed бета за тие кои ја имаат нарачано.
  • Aвгуст 21-23: Отворена бета за PS4 , Xbox или PC.

Во најавите овие награди изгледаат супер и можеби вреди трудот за да се земат, но според Epic Games и да не успеете да ги земете тие ќе бидат ставени во Fortnite store до крајот на годината.

 

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK