ESPORTS.MK

 

Раководител

Игор “GoNzElA” Недески – [email protected]

 

Главен уредник

Кирил “Romulan” Трајков

 

Маркетинг и понуди

Горјан “Gokirex” Колев – [email protected]

 

Автори

Бојан “EnchantingWarden” Радичевски

Дејан “Incognito” Ѓеорѓиевски

Филип “HomeAlone” Најдоски

 

Доколку сакате да не контактирате ве молиме да ја користите нашата КОНТАКТ форма.

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ