ESPORTS.MK

IEM Beijing-Haidian 2020 финални резултати

IEM Beijing-Haidian 2020 финални резултати
ноември 23
15:35 2020

Онлајн изданието на IEM Beijing-Haidian заврши. После две недели одличен кантер конечно ги имаме и најдобрите тимови на еден од најголемите онлајн турнири досега одржан откако кризата со корона вирусот е активна.

Онлајн настанот беше домаќин на 24 тимови од четири региони и тоа: Европа, Северна Америка, Азија и Океанија. Победниците покрај за паричната награда се бореа и за место во IEM Global Challenge. Паричните награди по региони беа вака: Европа – 150,000 долари, Северна Америка – 70,000 долари и Азија и Океанија 15,000 долари.

Во продолжение ќе можете да ги прочитате крајните резултати од сите одиграни натпревари.

IEM Beijing-Haidian 2020 Европа

Група A Резултат (П-И) Група Б Резултат (П-И)
Complexity 2-0 Astralis 2-0
FaZe Clan 2-0 Heroic 2-0
Na’Vi 2-1 BIG 2-1
Vitality 2-1 G2 Esports 2-1
MAD Lions 1-2 NiP 1-2
Spirit 1-2 Mousesports 1-2
OG 0-2 North 0-2
Fnatic 0-2 ENCE 0-2

 

Фаза Натпревар
Прво четврт-финале                    FaZe Clan 0 – 2 G2 Esports
Второ четврт-финале Na’Vi 2– 0 Astralis
трето четврт-финале Complexity 2– 0 BIG
Четврто четврт-финале Heroic 1 – 2 Vitality

 

Фаза                                    Натпревар
Прво полу-финале                 G2 Esports 1 – 2 Na’Vi
Второ полу-финале Vitality 2– 0 Complexity

 

Фаза                                  Натпревар
Финале Na’Vi 2 – 3 Vitality

IEM Beijing-Haidian 2020 Азија

Фаза Натпревар
Прво полу-финале    Tyloo 2 – 0 D13
Второ полу-финале Invictus 0 – 2 ViCi

 

Фаза                                             Натпревар
Изгубници полу-финале    Invictus 2 – 0 D13        

 

Фаза                                              Натпревар
Победници полу-финале      Tyloo 0 – 2 ViCi           

 

Фаза                                    Натпревар
Пре Финале Invictus 0 – 2 Tyloo

 

Фаза                           Натпревар
Финале Tyloo 0 – 3 ViCi

IEM Beijing-Haidian 2020 Океанија

Фаза                                    Натпревар
Прво полу-финале AVANT 2 – 1 ORDER
Второ полу-финале                   VERTEX 0 – 2 Renegades

 

Фаза                          Натпревар
Изгубници полу-финале ORDER 2 – 0 VERTEX

 

Фаза                                               Натпревар
Победници полу-финале AVANT 0 – 2 Renegades

 

Фаза                                       Натпревар
Пре Финале ORDER 2 – 1 AVANT

 

Фаза                                                Натпревар
Финале ORDER 0 – 3 Renegades
 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK