ESPORTS.MK

G2 Esports го отпуштија kennyS

G2 Esports го отпуштија kennyS
март 04
23:20 2021

CS:GO легендата ќе се раздели со G2 Esports за да му олесни на Nikola “NiKo” Kovač во неговата улога.

G2 Esports се одлучија да го ажурираат својот состав и да го заменат ветеранот kennyS со нивниот шести играч JaCkz.

Чуствуваме дека, иако ќе биде тешко да се адаптира на нов состав, тоа ќе биде за него најдобра можност да остане на врвот во CS:GO. Овие промени ќе донесат еден нов и одличен CS од G2 на серверите.

– Изјави тренерот на G2 Esports, Damien ‘maLeK’ Marcel.

Еден од најдобрите снајпери во играта на сите времиња изрази благодарност до навивачите кои го поддржуваа и соопшти дека наскоро ќе го објави неговиот нов тим.

Моменталниот состав на G2 Esports е следниот:

  • François “⁠AmaNEk⁠” Delaunay
  • Nemanja “⁠nexa⁠” Isaković
  • Nemanja “⁠huNter-⁠” Kovač
  • Nikola “⁠NiKo⁠” Kovač
  • Audric “⁠JaCkz⁠” Jug
  • Damien “⁠maLeK⁠” Marcel (тренер)

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK