ESPORTS.MK

FaZe Clan и Casio ќе пуштат во продажба заеднички часовник

FaZe Clan и Casio ќе пуштат во продажба заеднички часовник
ноември 26
16:02 2020

FaZe Clan и Casio се здружија за специјална верзија на G-Shock часовниците по повод 10 години откако организацијата беше основана.

Моделот DW6900 кој ќе биде достапен само во ограничен број ќе има светло-црвена основна боја со црни тигрести линии. Дигиталниот часовник ќе трепка со зборовите “FAZE UP” кога ќе го активирате LED светлото.

Во продолжение можете да ги видите сликите од изгледот на овој часовник, а истиот ќе биде достапен за купување на официјалната страна на FaZe Clan во сабота.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK