ESPORTS.MK

CS:GO легендата GeT_RiGhT се префрла во VALORANT

CS:GO легендата GeT_RiGhT се префрла во VALORANT
декември 27
15:05 2020

CS:GO легендата Christopher “GeT_RighT” Alesund ги извести неговите фанови на Twitter дека ќе се префрли во VALORANT сцената.

Поранешниот играч на Ninjas in Pyjamas кој е еден од најдобрите луркери и играчи кои ја имаат играно CS:GO, пред скоро време беше исфрлен од активниот состав на Dignitas.

Шведската суперзвезда објави потенцијално префрлање во VALORANT сцената следејќи ги постапките на неколку негови поранешни колеги вклучувајќи ги и оние на Hiko и ANGE1.

Фановите на VALORANT со нетрпение чекаат да видат кој тим ќе го потпише GeT_RighT или пак шведската звезда ќе избере да оформи нов сопствен состав. Како и да е, GeT_RighT покажа дека се уште не е спремен да ја напушти еспорт сцената и дека е спремен за нови предизвици.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ