ESPORTS.MK

CEE Champions 2022 сезона 3. Најголемиот турнир во ЦИЕ се враќа назад!

CEE Champions 2022 сезона 3. Најголемиот турнир во ЦИЕ се враќа назад!
април 13
20:18 2022

CEE Champions спонзорирано од Intel, е најголемиот CS:GO турнир за Централна и Источна Европа.

Во третата сезона тимовите од 18 држави ќе се натпреваруваат за титулата и награден фонд од 30,000 долари. Целта е да се обезбеди можност да се натпреваруваат на меѓународната сцена сите тимови од овој регион, без разлика на нивните претходни рангирања и успеси. Топ 32 тимови од сите држави ќе се борат во главната фаза од турнирот се додека не се истакне еден како победник.

Исто како и претходните години, и оваа година организацијата за претстојните квалификации ни припадна нам со поддрша од Македонската еспорт федерација.

Пријавете ја вашата екипа на следните линкови:

Први квалификации: LINK

Втори квалификации: LINK

Пренос на квалификациите ќе има за полуфинале и финале на каналот на ESPORTS.MK на Твич.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ