ESPORTS.MK

Warzone

Call of Duty : Warzone Season 5

    Call of Duty : Warzone Season 5

Операторот Kitsune влегува во Warzone Season 5 , заедно со промени на мапата, нови перкови и други новитети. Започна сезоната 5 на Warzone, која донесе некои големи промени и многу

Прочитај ја цела објава

$300K World Series Warzone

    $300K World Series Warzone

Тимот на Ayden се запиша во историјата како прв освојувач на најголемиот Warzone евент досега. Во 6 мапи, сите најдобри играчи во историјата на Warzone и Call of Duty, на

Прочитај ја цела објава

Call Of Duty Warzone Season 4

    Call Of Duty Warzone Season 4

Verdansk откако се врати во 80тите години, ке се соочи со втор update каде ќе има големи промени на големо задоволство на играчите. Warzone сезоната 3 е најдобрата сезона досега

Прочитај ја цела објава

RAM-7 мета во Warzone Season 3?

    RAM-7 мета во Warzone Season 3?

Со најновиот update којшто беше пуштен во употреба во Warzone Season 3, RAM-7 е најдобриот избор за средна далечина каде што е неприкосновен. Доколку сте веќе изморени од најпопуларните Warzone

Прочитај ја цела објава

Најдобриот CR-56 AMAX loadout во Warzonе

  Најдобриот CR-56 AMAX loadout во Warzonе

Во Warzone, CR-56 AMAX е едно од најдобрите рафални оружја кои можеш да ги имаш во својот loadout. Има поспор

Прочитај ја цела објава

Code Red $20K Warzone Tournament

  Code Red $20K Warzone Tournament

Aydan и неговиот дуо партнер Rated ја одржаа концентрацијата на високо ниво и успеаа да го освојат Code Red турнирот

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ