ESPORTS.MK

Останати новости

Честитки до Финска, првата земја од ЕУ што го официјализираше Еспортот

    Честитки до Финска, првата земја од ЕУ што го официјализираше Еспортот

Финскиот Олимписки Комитет ја покани и прими Финската Еспорт Федерација за постојан член на генералниот состанок што се оддржа во ноември. Федерацијата беше примена како член на Финската Спортска Конфедерација

Прочитај ја цела објава

Студија: Еспорт атлетите ги искусуваат истите стрес фактори како и традиционалните атлети

    Студија: Еспорт атлетите ги искусуваат истите стрес фактори како и традиционалните атлети

Истражувачите интервјуираа седум елитни играчи на Counter Strike: Global Offensive. Професионалните атлети од највисоките ешалони не само што регуларно се натпреваруваат со жестоката конкуренција од противничките тимови, туку се изложени на

Прочитај ја цела објава

А1 Game Fest 2019

    А1 Game Fest 2019

Викенд забава за гејмери, косплеери, гикови, фанови, јутубери, кастери и сите кои уживаат во најважната-споредна работа на светот – игрите! На 14-15ти Декември во Cineplexx во Skopje City Mall ќе

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ