ESPORTS.MK

CacaNito официјално потпиша за BLUEJAYS

CacaNito официјално потпиша за BLUEJAYS
март 09
17:21 2022

Данската организација денеска официјално го претстави петтиот играч во нивниот CS:GO ростер а тоа е ни повеќе ни помалку Александар “CacaNito” Ќулукоски.

Добро познатата петорка која во повеќе наврати ни има докажано дека заслужено се смета за најдобрата македонска еспорт екипа, веќе подолг период игра со стенд ин и успеа да стигне до навистина одлични резултати. Прво место на European Nations Cup 2021, прво место на IESF World Championship 2021, второ место на CEE Champions 2021, трето место на Pinnacle Winter Series 2 се само дел од нивните успеси како „core“ тим.

Повеќе од среќен сум што можам да кажам дека и официјално сум дел од семејството BLUEJAYS. Овој чекор е само уште една причина да бидам повеќе мотивиран и повеќе да работиме заедно со момците. – Изјави CacaNito.

Официјалниот ростер на BLUEJAYS е:

  • Јане “aidKiT” Апосолоски
  • Павле “stYleEeZ” Стојановски
  • Александар “CacaNito” Ќулукоски
  • Дамјан “kyxsan” Стоилковски
  • Даниел “dan1” Глигоров
  • Антонио “Cr0n0s” Сориано – тренер

Дечки, се надеваме на уште поголеми успеси во идинина и бидете сигурни дека цврсто навиваме за вас!

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ