ESPORTS.MK

Автомобили конечно во Fortnite

Автомобили конечно во Fortnite
август 04
17:29 2020

Автомобилите конечно и со официјална дата на појавување, односно според tweet од Epic Games, тие ќе се појават со утрешниот patch 05.08.2020.

Веќе некое време се најавува дека ќе се појават нови возила во Fortnite, иако ги има на мапа сеуште не можат да се возат. Според постерите кои се расфрлени околу мапата може да се забележи дека ќе се појават неколку вида како што се седан, пикап и автомобилот кои го најавија со tweet, Whiplash.

Досега се појавија многу видови на превозни средства од еден крајност до друга, како што беа авиони, колички за шопинг, голф колички, топки за хрчак и ховербордови.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK