ESPORTS.MK

Posts From Горјан К.

Интервју со Александар Павловиќ PTA oд некогашниот Simplex

    Интервју со Александар Павловиќ PTA oд некогашниот Simplex

Денес со нас го имаме Александар Павловиќ Таци или познат како PTA во златните денови на Counter Strike 1.6. PTA e еден од најуспешните македонски професионални еспорт играчи кои со

Прочитај ја цела објава

Fall Guys ќе го користат anti-cheat системот на Fortnite

    Fall Guys ќе го користат anti-cheat системот на Fortnite

Девелоперите на Fall Guys: Ultimate Knockout, објавија дека направиле договор со Fortnite за користење на нивниот anti cheat систем. Девелоперите на Fall Guys, Мediatonic објавија деќа системот ќе биде вметнат

Прочитај ја цела објава

FreeFortnite Куп

    FreeFortnite Куп

Продолжува ривалството помегу Epic Games и Apple, овој пат Epic организираат турнир под името FreeFortnite, кој ќе биде достапен за сите кои сакаат да учестуваат. Турнирот ќе се одржи на

Прочитај ја цела објава

Apple vs Epic Games

    Apple vs Epic Games

Epic Games се реши да ги тужи Google и Apple откако Fortnite беше тргната од мобилната платформа на Apple и од Google Play. Причината за овој потег на Apple и

Прочитај ја цела објава

Автомобили конечно во Fortnite

    Автомобили конечно во Fortnite

Автомобилите конечно и со официјална дата на појавување, односно според tweet од Epic Games, тие ќе се појават со утрешниот

Прочитај ја цела објава

Како да ги земете бесплатните Avengers Pickaxe награди

    Како да ги земете бесплатните Avengers Pickaxe награди

Epic Games немаат по лојални партнери од Marvel i DC дефинитивно, покрај изминатите колаборации со Aquaman, Deadpool, Avengers тие ја

Прочитај ја цела објава

Oбјавен новиот Summer Skins Bundle

    Oбјавен новиот Summer Skins Bundle

Epic Games веќе објавија неколку skin bundles годинава, а најновиот summer pack ќе излезе на новиот patch v13.30 во кои

Прочитај ја цела објава

Најавен Fortnite Galaxy Cup

    Најавен Fortnite Galaxy Cup

На 25 и 26 јули ќе се одржи првиот Fortnite Galaxy Cup само за Android корисници, каде со учество ќе

Прочитај ја цела објава

Промени во мапата на Fortnite

    Промени во мапата на Fortnite

Како што и се очекуваше со најавата на новата сезона, нивото на водата постепено се намалува, со што промените на

Прочитај ја цела објава

Автомобили како новитет во Fortnite Season 3?

    Автомобили како новитет во Fortnite Season 3?

Најголемото прашање преостанува, кога Epic Games ќе ги представат автомобилите како новитет во Fortnite, појавувањето на автомобилите не е веќе

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK