ESPORTS.MK

Posts From Филип Н.

Започнува Doritos Balkan League во CS:GO

    Започнува Doritos Balkan League во CS:GO

Во текот на следните два месеци, CS:GO тимовите ширум Балканот ќе се борат во борбата за наградниот фонд од 7,000 евра. Тимовите ќе настапат со една цел – да дознаат

Прочитај ја цела објава

CEE Champions 2022 сезона 3. Најголемиот турнир во ЦИЕ се враќа назад!

    CEE Champions 2022 сезона 3. Најголемиот турнир во ЦИЕ се враќа назад!

CEE Champions спонзорирано од Intel, е најголемиот CS:GO турнир за Централна и Источна Европа. Во третата сезона тимовите од 18 држави ќе се натпреваруваат за титулата и награден фонд од

Прочитај ја цела објава

BLUEJAYS и 0to100 се наши претставници на CEE Champions 2021

    BLUEJAYS и 0to100 се наши претставници на CEE Champions 2021

Покрај екипата на BLUEJAYS, тимот на 0to100 (ex-PORTUGAL) го обезбеди второто место за да ја претставува Македонија на CEE Champions 2021. На 25-ти септември со почеток во 15:00 часот започна

Прочитај ја цела објава

Интервју со Јане „aidKiT“ Апостолоски од AIRLYA и македонски репрезентативец

    Интервју со Јане „aidKiT“ Апостолоски од AIRLYA и македонски репрезентативец

После одличната игра на Европскиот Куп на Нации, седнавме со Јане „aidKiT“ Апостолоски и поразговаравме за нивниот настап на европското првенство и секако за иднината на оваа наша репрезентација. Пред

Прочитај ја цела објава

Call of Duty : Warzone Season 5

    Call of Duty : Warzone Season 5

Операторот Kitsune влегува во Warzone Season 5 , заедно со промени на мапата, нови перкови и други новитети. Започна сезоната

Прочитај ја цела објава

Na’Vi го освоија Intel Extreme Master Cologne 2021

    Na’Vi го освоија Intel Extreme Master Cologne 2021

Natus Vincere ги победија G2 Esports 3-0 во големото финале и се освојувачи на Intel Extreme Master Cologne 2021. Финалето

Прочитај ја цела објава

$300K World Series Warzone

    $300K World Series Warzone

Тимот на Ayden се запиша во историјата како прв освојувач на најголемиот Warzone евент досега. Во 6 мапи, сите најдобри

Прочитај ја цела објава

Call Of Duty Warzone Season 4

    Call Of Duty Warzone Season 4

Verdansk откако се врати во 80тите години, ке се соочи со втор update каде ќе има големи промени на големо

Прочитај ја цела објава

RAM-7 мета во Warzone Season 3?

    RAM-7 мета во Warzone Season 3?

Со најновиот update којшто беше пуштен во употреба во Warzone Season 3, RAM-7 е најдобриот избор за средна далечина каде

Прочитај ја цела објава

Најдобриот CR-56 AMAX loadout во Warzonе

    Најдобриот CR-56 AMAX loadout во Warzonе

Во Warzone, CR-56 AMAX е едно од најдобрите рафални оружја кои можеш да ги имаш во својот loadout. Има поспор

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ