ESPORTS.MK

Posts From Поранешни автори

Riot објави неколку дневна пауза на БЕТА тестирањето на Wild Rift

    Riot објави неколку дневна пауза на БЕТА тестирањето на Wild Rift

Регионалната затворена БЕТА верзија ќе биде офлајн неколку дена, почнувајќи од 3 октомври. Ќе бидат ресетирани сите сметки за време на оваа пауза, и сите средства што ги потрошивте ќе

Прочитај ја цела објава

100 Thieves со карактери и скинови во играта Rogue Company

    100 Thieves со карактери и скинови во играта Rogue Company

100 Thieves ја открија својата целосна постава на тематски скинови и карактери во Rogue Company, тактички стрелец од трето лице што влезе во отворена бета фаза денес. Организацијата пушти видео

Прочитај ја цела објава

Кои спецификации ќе бидат доволни за League of Legends Wild Rift

    Кои спецификации ќе бидат доволни за League of Legends Wild Rift

Бидејќи се претпоставува дека сме уште неколку месеци до последната градба на League of Legends Wild Rift,спецификациите секогаш се менуваат, но еве на кои спецификации се надева Riot дека ќе

Прочитај ја цела објава

Сè што треба да знаете за партнерството и настанот помеѓу PUBG Mobile и Blackpink

    Сè што треба да знаете за партнерството и настанот помеѓу PUBG Mobile и Blackpink

Настанот Blackpink x PUBG Mobile сега е во живо во играта. Настанот им дава шанса на играчите да освојат возбудливи награди, вклучувајќи потпишан албум Blackpink, трајна облека и повеќе. Настанот

Прочитај ја цела објава

Комисијата за интегритетот на еспортот издаде суспензии на 37 тренери поради користење на БАГ

    Комисијата за интегритетот на еспортот издаде суспензии на 37 тренери поради користење на БАГ

Комисијата оваа постапка ја наведува како потребна и морална за долгорочниот успех и просперитет на CSGO. Шокантните новости околу колку

Прочитај ја цела објава

PUBG Mobile во соработка со Mountain Dew

    PUBG Mobile во соработка со Mountain Dew

Автомати за Mountain Dew доаѓаат во PUBG Mobile како дел од соработката помеѓу брендот за безалкохолни пијалоци и играта. Додадени

Прочитај ја цела објава

Помина алфа тестирањето и во тек е бета тестирањето на League of Legends Wild Rift

    Помина алфа тестирањето и во тек е бета тестирањето на League of Legends Wild Rift

Сите со нетрпение ја очекуваа мобилната верзија на League of Legends односно Wild Rift уште од Октомври 2019 кога играта

Прочитај ја цела објава

Квалификации за CEE Champions втора рунда

    Квалификации  за CEE Champions втора рунда

Вчера го имавме и вториот квалификациски турнир за CEE шампионатот каде што беа пријавени 17 екипи. Турнирот ни донесе повеќе

Прочитај ја цела објава

Тимот Somethin’s Cookin е победник на првиот Brawl Stars Open организиран од Македонската Еспопрт Федерација и ЕSPORT.MK

    Тимот Somethin’s Cookin е победник на првиот Brawl Stars Open организиран од Македонската Еспопрт Федерација и ЕSPORT.MK

Денеска беа одиграни полуфиналните и финалните мечеви на турнирот Brawl Stars Open организиран од Македонската Еспорт Федерација и ESPORTS.MK заедно

Прочитај ја цела објава

Brawl Stars Open организиран од Македонската Еспопрт Федерација и ЕSPORT.MK прв ден

    Brawl Stars Open организиран од Македонската Еспопрт Федерација и ЕSPORT.MK прв ден

Денеска беше одржан првиот Brawl Stars турнир организиран од Македонската Еспорт Федерација и ESPORTS.MK заедно со познатиот македонски јутубер Мартинг

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ