ESPORTS.MK

Анкета: Предности и слабости на компјутерските игри кај средношколците

Анкета: Предности и слабости на компјутерските игри кај средношколците
мај 11
14:04 2021

Со развојот на технологијата децата се повеќе се на компјутер а се помалку во природа па затоа студентите на ФИНКИ одлучија да направат анкета меѓу средношколците а ние како медиум одлучивме да ја споделиме.

Анкетата е наменета за средношколци со цел да се испита колку време од денот го поминуваат во играње игри, дали одвојуваат време за физичка активност и дали играњето игри им помага во нивниот развој или пак им штети.

Рокот за пополнување на анкетата е до 20 mај 2021 година, а истата можете да ја најдете подолу во објавата или на следниот ЛИНК.

Собраните податоци од оваа анкета ќе бидат користени исклучиво за проектот по предметот „Медиуми и комуникации“ на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство и нема да бидат споделувани.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK