ESPORTS.MK

AdreN го напушта Virtus.Pro

AdreN го напушта Virtus.Pro
август 04
18:03 2020

Virtus.Pro го објави отпуштањето на некогашниот Major MVP AdreN од нивниот CSGO ростер.

Тој ја доби шансата пак да заигра за мечките но сепак заврши исто како и првиот пат односно тој првично беше дел од тимот од 2012-2013 година односно околу осум месеци. Но сепак недостатокот на добри резултати беа и тогаш како и сега се причината за неговото отпуштање на тимот.

Моменталниот ростер на полските мечките е:

Kazakhstan Alexey “⁠qikert⁠ Golubev

Russia Dzhami “⁠Jame⁠ Ali

Uzbekistan Sanjar “⁠SANJI⁠ Kuliev

Latvia Mareks “⁠YEKINDAR⁠ Gaļinskis

Kazakhstan Timur “⁠buster⁠ Tulepov (неактивен)

Kazakhstan Dastan “⁠dastan⁠ Akbayev (тренер)

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ