ESPORTS.MK

5 минутно интервју со претседателот на македонската е-спорт федерација

5 минутно интервју со претседателот на македонската е-спорт федерација
април 18
22:31 2020

 

Погледнете го 5-минутното интервју со претседателот на македонската е-спорт федерација Бобан Тотовски.

Во интервјуто направено за Телевизија 24 тој објаснува за ситуацијата во која се наоѓа нашата држава во светот на гејмингот и за заработката на професионалните играчи.

Целото интервју ќе можете да го погледнете во објавата подолу.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK